Idag åkte jag in med lite White pearlräkor till Södermalms akvarieaffär... och passade på att spana in tigerräkorna ordentligt Och vaaad händer då? Självklart bara måste jag ha såna också Jag gick ut därifrån med sex små tigrar i varierande storlek. Det var nog två-tre stycken som är nästintill fullvuxna redan och resten mycket mindre.
Jag mailade över lite räkbilder till Janne Wester för ett par dagar sen. Det är på såna sorter han har i butiken just nu, utom tigrarna då. Dom ska in på butikens hemsida snart. Han har ju faktiskt fem olika dvärgsorter: Körsbär, Crystal red, White pearl, New bee/dvärghumla och tiger. Jag vet att han är intresserad av att ta in de gröna också, men än finns dom inte där.
Mina nya små tigrar hamnade i ett litet, litet 10-12 liters kar som jag inredde för några veckor sen och haft fem guppyhanar gående i. Jag tror det kan passa bra till en början.

Nej jag borde nog lägga mig strax. I morse började jag ca 04 och i morgon 06. På fredag ska jag vara på Centralen strax efter 03 på morgonen , men sen är det ledig helg.