Japp, det fanns massor av mygglarver och lite annat. Jag har inte riktigt koll på vad dom heter, kanske vattenloppor och cyklops eller liknande.
Mygglarverna hade riktigt bra storlek, eller snarare lagom små för små fiskmunnar.
Jag åkte in till Södermalms akvarieaffär sen, och tog med en omgång mygglarver till Janne Westers killis. Han blev lite överaskad att dom redan kommit.
Det blev en rundvandring bland karen innan jag nöjd åkte hem med en stor kaka fryst artemia, en liten Cryptocoryne (parva?) och hoppsan... det åkte visst ner en Crystal red i en påse också och med räkan fick jag en tuss av en ovanligare levermossa som räkan kunde sitta på under resan hem till mig. Mossan heter Monosolenium tenerum "Pellia endiviasfolia"Jag måste ha lite nytt blod i min räkgrupp. Janne tar 60 kr/st för Crystal red och då är det inte den allra minsta storleken. Det är bra pris.
Jag kollade beställningslistan efter räksorter och på den fanns både Red cherry, Crystal red, Tiger, Humla och Grön. Jag funderar på om jag ska skaffa en sort till eller vänta till efter sommaren. Jag vet inte hur räkorna grejar värmen. Det kan bli rätt varmt inne hos mig.

Hemma igen så gjorde jag vattenbyten överallt och insåg att TMG börjar ta slut igen. Undrar om jag inte borde satsa på en dunk i stället för att hålla på så här? Jag får räkna lite på det. Hm... vad tar PWSS tro?