Nyss kunde jag räkna in 19 Crystal redyngel från samma kull. Undrar hur många det egentligen är där bland växter och boklöv?
Dom kommer fram från alla håll och kanter då det vankas mat. Jag matade med lite nykläckt artemia och grindalsmask till brigittaena som går i samma kar. Har ju sett att de stora Crystal gärna hugger en grindalsmask, men nyss fick jag se en liten 1 cm-unge sitta och brottas med en mask en lång stund. Efter mycket bökande så lyckades den dela den sprattliga masken och nyss satt räkungen och försökte trycka in en livlig maskhalva in i munnen.

Nästa vecka har jag vårsemester. Det ska bli skönt. Det blir väl lite fiskpyssel, fotande och datorfixande. Jag har börjat greja lite med en hemsida med fotoinriktning. Det blir väldigt smått och enkelt från början, men lite annorlunda. Jag slänger upp en länk så småningom när det börjar bli lite mer klart. Jag har massor av ideér men inte så mycket tid, och tid tar det att fnula med datorn.

Just nu funderar jag på om jag inte ska åka in en snabbsväng till stan och handla en stor kaka frusen artemia. Det fanns inte mycket kvar i frysen. Visst ja, skulle ju ut och kolla om det finns mygglarver också. Azur har hittat vid Universitet. Då borde det finnas i "mitt" träsk också. Äh, bäst att gå ner till träsket med håven och kannan och kolla...