Janne och jag åkte iväg för att leta efter blommande vårlök idag. Vi hittade inte mycket. Dom är på gång men inte utslagna än.
I stället så råkade vi åka förbi en skidbacke framåt kvällen som var öppen och med ett gäng grabbar som hoppade med skidor och snowboard. Vi gick upp till backen och fick höra att dom skulle stänga om en timme, och det var sista dagen för säsongen. Så då ställde vi oss och fotade grabbarna när dom hoppade. Det var ju hur kul som helst. Fint fotoljus, med vacker himmel och moln och grabbarna var jäkligt duktiga.

Annars så är det fin-fint på räkfronten. Jag räknade in 17 Crystalyngel från första kläckningen. Otroligt!!! Dom finns numera överallt i karet. Jag har bara sett fem samtidigt förut.

Sen bytte jag boklöv i White pearlkaret. Räkorna och posthornssnäckorna hade ätit upp väldigt mycket på dom som låg i. Jag satt och räknade yngel i det karet också och kom till 35 innan jag gav upp.

Konstiga fiskfototävlingen är ju hur svår som helst att sätta poäng på. Jag har en favorit och en som är nästan lika bra/rolig. Men sen blir det krångligare. Ja, ja jag ska nog lyckas med det så småningom.