Åh vad kul det var att träffa Morellen igen. Vi höll knappt på att komma iväg från mig. Det blev en massa fiskfotande, blomspanade, bokkikande och snackande. Men inte en ett enda blomskott försvann härifrån... tror jag
Tills sist åkte vi i alla fall in till stan och gick till Orkidéhuset. Underbara blommor. Dom hade bl a en hel liten "vägg" full med dom allra pyttigaste små orkidéer i blom som var monterade på barkbitar.

När jag senare på kvällen räknade White pearlräkyngel kunde jag se 15 st samtidigt. Dom kilar omkring under och ovanpå boklöven. Det syns att det är flera olika kullar. Dom små gillar räkmix bäst, verkar det som.
Nu har jag matat de stora med mest upptinad artemia. Det har gjort att de har mer bruna än gröna huvuden. Jag funderar på om dom inte ska få mer räkmix och spirulinatabletter ett tag så dom blir gröna igen.
Det är i alla fall två honor som bär rom nu.

Hos crystal kan jag se 4-5 småyngel samtidigt nu. Dom nya från Tyresö visar sig rätt mycket medan de stora håller sig undan mer. Jag ser bara 3-4 st samtidigt av dom nu. Tror iofs att det är största honan som har rom som håller sig undan nu medan hon släpper rommen. Det är nog dags för det nu.

Idag snöade det rejält på morgonen då jag jobbade. Men när jag slutade strax före 14 började molnen spricka upp och då jag kom hem var det sol. Då passade jag på att gå iväg till min blåsippsbacke med kameran och kika lite. Jo då, nu hittade jag mycket knoppar och några helt utslagna blommor.
På hemvägen hittade jag blommande tussilago också.

Påskhelgen är jag ledig och då åker Janne och jag tillbaks till Tysslingen och försöker fota sångsvan igen. Den här gången har vi bokat ett fotogömsle. Hoppas svanarna är kvar, eller i alla fall att några är kvar.