Nu har jag krypit runt med ficklampa och väldigt noga letat efter Crystalräkyngel i deras lilla 37.5-literskar och till sist fått syn på två små räkbebisar som slank i skydd bakom roten då ljuset nådde dom. Det känns fint att några av dom i alla fall lever. Jag har ju inte sett dom på länge. Dom är så otroligt hemliga, både dom och White pearlynglen, som jag för övrigt lyckades se fyra yngel av i går.
Jag undrar hur många Crystalbebisar det finns i karet egentligen? Idag har jag inte lyckats få syn på den större av honorna, hon som hade rom sist jag såg henne.

Jag flyttade lite gula dubbelsvärdsguppys till 130-liters karet i vardagsrummet. Det är lite tomt där med bara lite smycketetor. Jag hade tänkt att dom skulle bli fler av sig själv, men det har inte dykt upp fler små-smycken än de två tidigare.
Nu har jag då 2-3 småkar med nästan bara lite posthornssnäckor. Men det är små kar det på ca 10-18 liter. Det enda i fiskväg är ett litet guppyexprimen som jag inte kan flytta till något annat kar eftersom jag satt ihop en blond hona som är parad med "Trinidadhanar" och en Endlershona med två gula dubbelsvärdshanar. Om det blir yngel där så ska jag absolut inte blanda dom med något rent utan hålla dom själva.