Varför sitter jag fortfarande här när jag borde sova för länge sen? Jag hoppade glatt upp kl 4.30 i morse... i går menar jag, och jobbade fram till 14.
Nu har jag matat och fotat räkor, och fisk. Fast firrarna fick "bara" mat. Jag tycker jag fick till hyggliga bilder på Crystal Red i kväll/natt. Det blev både honan med rom, en annan bullig räka som jag misstänker är en hona med en mörk äggfläck samt en mindre, livligare krabat som ser mer "spetsig" ut liksom. Jag är ganska säker på att det är två honor och två hanar jag har. Den femte vete sjutton vad det är och den sjätte saknar jag fortfarande. Jag tror inte den finns längre.
Jäklar vad dom här Crystal är livliga jämfört med Red Cherry. Det märks att det inte är samma sort.

Sen gjorde jag räkmix inatt också. Den här gången rationaliserade jag allt några steg till.
Mixade räkor först, sen i med musslor och lite spad, spirulina, astaxhantin och fiskvitaminer. Mixade lääänge, ner med ärtorna och mixa lääänge till medan jag smälte gelatinet lite försiktigt i vatten i microugnen. Hällde sakta ner gelatinet i mixerkannan medan kniven gick.
Sen ner med allt i en klädd 2-liters glassbytta och in i kylen. I morgon ska jag förhoppningsvis kunna stjälpa upp allt i en fin klump och skära i små fyrkanter och lösfrysa dom på något sätt.

I morgon ska jag ta med ett gäng "vildguppys" till jobbet och sälja till en snubbe och på lördag blir det en tur till Jönåker och handla mera räkor... hm... skrev jag det redan igår eller nåt??? I alla fall blir det ett gäng Snowball/White Pearl.

Natti-natti!

(en bild på den stolta blivande räkmamman)