Och nu har en helg bara ruuusat iväg igen, och inte vilken helg som helst utan en Göteborgshelg
Jag och Janne bestämde med Pjotr/Peter och Monica att samåka ner till Zoopet-träffen i Göteborg. Vi bodde furstligt hos Lenmar/Maria och Lennie. Men först tog vi en avstickare till en "skrotnisse" som sålde beg. bildelar av stooora Am.bilar. Peter såg helt salig ut när vi fick gå ut på lagret och rota lite själva. Vilken fantastisk ordning det var där. Allt var uppställt efter bilmodell och årgång. Efter någon timme fortsatte vi till Sävedalen

Där åt vi Thailänds mat... kanongott, och tog några öl till det. Vi satt och gaggade och lyssnade på bra musik till sent på natten. Givetvis kollades alla akvarier och katten Selma blev ordentligt omklappat. De halvstora kolglödstetraynglen var väldans söta, och Marias slöjisar lika vackra som förra gången. Det blev rätt mycket fisksnack.

På lördagmorgonen vaknade vi lite för sent än vi tänkt. Men vi hann med frukost och sen buss/spårvagn ner till museét.
Där träffade vi jättemycket Zoopetare Kjell gav alla guldisar ett klistermärke med loggan och egna namnet, vilket var jättepraktiskt. Det var lätt att kika lite på vem som var vem Jag träffade bl a Guy igen och Marie_J och Daniel, pratade otosar med Batski och kamera med markuspajp.

Kjell höll ett litet föredrag om akvarieutställningen som var väldigt trevligt och intressant och sen var det lite fritt minglande och fotande innan själva Zoopet-träffen började.
Fotofinalen blev en rysare. Jag var inte ett dugg nervös över nåt. Var så glad att jag kom till final med två bilder men trodde inte att jag hade en chans mot Petnyms vackra räka eller Azurs vitkindade gobi. Det var så många fina bilder med. Men när jag till sist stod där framme med Petnym och Kjell och skulle prata om bilden blev det rätt overkligt, och när Kjell sen slängde upp min blåögonhona på mygglarvsjakt och gav mig en tröja med bilden trodde jag att jag skulle svimma ett tag
Jag tackar alla som var med och röstade. Det behövs mycket folk som gör det, tycker jag.

Sen gick vi och åt på DaVinci. Vilken god pasta dom hade där. Det fanns ju mycket annat också, men jag var så hungrig så jag tog det som gick fort. Det blev en pasta Laura Jag och Janne hamnade bredvid Kjell och det var väldigt trevligt att kunna prata lite mer med honom.
Sen hurrade vi för Guy som fyllde... 25 dagen efter.

Efter det blev det spårvagn/buss till Len+Mar igen och glass och chipsätande, musik samt ännu mer prat.
Vi åkte hem sön. fm och snart ska jag till jobbet för ett nattpass.
I morgon ska jag räka räkor i karen igen