Räkorna är riktigt blyga än så länge. Idag såg jag bara en som satt och "solade" på ett stort Cryptocoryneblad. Den var väldigt söt
Jag har en liten idé att starta ett av "killikaren" jag köpte av Janne.W, inreda med lagom fin sand, lite sten och växter samt ha ett gäng räkor gående där. Dom är väldigt fina att fota, om man lyckas se dom.

Mina Corydoras sterbai har hållit på och lekt som sjutton. Det är Fr Enfena som håller igång igen. Attan vad bra hon är på det. Hon är krokig och dan, saknar ena bröstfenan och ryggfenan är sned, men rom producerar hon i riklig mängd. Fast jag har inte möjlighet att ta tillvara på den den här säsongen. Iofs gör det inte så mycket, har ju ca 17 fullvuxna sterbaier redan men det är ju dom som är absolut lättast att sälja, både privat och till butik. Dom är ju enormt snygga.

Var ute och fotade frost och gräsänder med Janne.A och en kompis i förrgår. Det var enormt trevligt väder, sol och lagom med minusgrader för att det skulle bli tjockt med vacker frost på vass och annat.

Nu är det inte långt till jul. Jag är för en gångs skull ledig hela julhelgen.

Natti-natti!