Eller inte så mycket pyssel med själva firrarna kanske. Men jag kom iväg till Janne Wester äntligen. Både den frusna artemian och bananflugmaten hade börjat sina i kyl och frys. Så nu har jag fyllt på lagret hemma.
Janne har börjat flytta över egna killis nu. Det ser riktigt bra ut.
Jag kollade om han var intresserad av diverse ungfiskar och det var han. Så jag ska ta dit lite blandad kompott. Det blir lite av mina killis, lite M.praecox, lite P.gertrudae och P.signifer. Kanske tar jag och jagar upp de tre unga ancistrusarna jag har kvar också. Dom har varit borttingade men det blev visst inget av det.

Mina C.sterbai har satt igång att leka första gången för säsongen. Men rommen äts upp direkt i vanlig ordning.

Hm... får nya arbetsgivare på pendeln i sommar. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. SJ är ingen höjdare på att sköta om bolag precis och personalvård kan dom inte ens stava till. Tågkompaniet däremot har visat att dom kan tågtrafik och att ta hand om personalen som en resurs.
Tänk vad alla resenärer och SL ska bli förvånade när tågen kommer att vara ännu mer slitna och funka ännu sämre och banverkets växlar och signalsystem krångla precis lika mycket som när Citypendeln drivit trafiken