Det var kanonväder idag. Jag hann klippa gräset som var rätt långt. Hoppas det var sista gången för säsongen.
Sen fångade jag in fyra Trinidadguppys och 50 ampullarior för vidare transport till stan. Men det syns inte att det saknas några snäckor . Tyvärr kan jag inte gå på någon av auktionerna. Bollmora så jobbar jag och Spånga så är jag på Landsort och fotar med Janne . Det ska bli så otroligt trevligt och jag längtar dit.
Annars hade jag nog tagit med rätt mycket snäckor och fisk för att sälja av lite.
Janne Wester ringde häromdagen och ville ha "sorterad" grindalsmask. Jag har lyckats, tror jag i alla fall, sortera bort mikronematoderna ur grindalarna. Men i en av mina fyra burkar har jag fått bananflugor i stället. Man kan ju undra om dom gör skada på grindalarna? Försöker vädra bort dom i alla fall.
Janne ville gärna köpa in praecoxungfiskar sen när de är tillräckligt stora. Några är borttingade redan, men det är nog ca 30 ungfiskar så Janne kommer att få lite han också.

Annars så har jag nya fotoprojekt på gång, Janne i motljus extremt underexponerat. Jäklar vad nöjd jag blir med dom bilderna som ligger på fotosidan nu.

Besöket hos perserkatten Gizmo och hans matte Marie blev väldigt lyckat. Hon har nio perser och en siames så det blev rätt mycket fotande på katterna. Gizmo var den stora stjärnan. Vilken otrolig personlighet han är. Jag hoppas jag får träffa Gizmo och Marie snart igen.