Uuuuuuusch... på måndag är min semester sluuuut Det känns inte alls lockande att jobba skift och köra smutsiga och trasiga pendeltåg fulla med spelande tiggare med förstärkaranläggningar.

Det händer inget speciellt i mina fiskkar just nu. Jo förresten, jag fick ett gäng N.marginatus av SussiGross. Vi har inte setts på jättelänge och träffades i Jannes akvarieaffär. Hon fick ett par ampullarior av mig och löfte om att ha lite andra fiskar tillgodo. Jag kanske lyckas rädda lite Corydoras sterbairom i höst/vinter

Janne hade fått in Boraras brigittae igen. Jag är lite sugen på att riva ur sessilifloran och göra om i 37.5-liters karet som P.signiferhanarna går i. När jag matade idag var bara den ena hanen framme och han såg inte kry ut heller. Honorna avlivade jag ju tidigare.
Just nu känns det inte som om jag vill ha fler kar. Jag borde, borde, borde (usch!!!) göra klar fiskhyllan så jag har lite yngelkar klara tills Coryna sätter igång och leker. Jag borde, borde, borde också sälja iväg de ungfiskar av M.splendida jag har kvar till A-leasing.

Nej, vilken gnällspik jag är idag.

Har det hänt något positivt då? Jag träffade MammaMias mammas kattunge Allan häromdagen. En sån kattracka smälter jag för fullständigt. Han hängde i klänningsfållen och runt smalbenen och satte sen fart iväg med klotrunda hysteriska ögon och svansen i U-form efter. Helt bedårande.

Sen gick jag till Aquaria och kikade på firrar. Dom hade några stora svenska malar i ett kar utomhus under fiket, vid laxtrappan. Det var väl det mest spännande den här gången... och sjöhästarna.

Tre hela dagar kvar i frihet.