Jag var på fest hos Peter/Pjotr och Monica i Västerås i helgen. Jättetrevligt. Men det blev förstås stressigt som sjutton innan. Jag kom hem sent från jobbet på fredagen och skulle åka på lördag fm. På fredagkvällen satte jag igång med vattenbyten överallt, stjälpte i rätt kallt vatten. Det är inga fiskar eller snäckor som dött än i alla fall men jag chansar lite med täckglasen hos de hoppiga firrarna också nu och har lyft alla ramper 2 cm.

I Västerås sen så blev Peter lite sen och jag passade på att fota lite tåg på stationen Sen åkte vi runt i Caddyn och tittade på andra jänkare någon timme. Det kryllade av snygga bilar, det var Power Meet i helgen.

Hemma hos Peter och Monica slängde jag mig i deras lilla pool och sen låg jag där som en säl. Idag är jag röd som en kräfta, första gången jag solade för i år.
Peter har dragit ner på karen lite under sommaren. Det är bara jag som är knäpp som skaffar/får mer och mer fisk hela tiden
Det stora lekparet av påfågelsciklider såg ut att må bra. Dom höll helt klart på med lekförberedelser. Dom hade grävt en grop och höll på och putsade en stor sten, mugghöggs och sjasade bort andra fiskar. Dom är så väldigt fina.
Under festen sen så gav Peter påffarna varsin hel räka för att visa upp dom lite. Det är kul att se vilken fart det blir på dom då. Annars är dom så sävliga. Det small bara till i karet när dom klippte räkorna. Lite senare så skulle han visa en av gästerna hur snälla och gulliga påffarna är. Nästan som hundvalpar, sa han och stack ner handen. Finns det någon annan än jag som inte är ett dugg förvånad över att en av påffarna trodde det kom ner en räka till och bet Peter i fingret

Idag blev det mer bada och sola och sen tog jag bussen ner till Västerås Centrum. Den bussen hade minsann AC och det hade bussen från Swebus upp till stan också.
Tunnelbanan var desto varmare och sen en av SLs ersättningsbussar för tåg och själva tåget sista biten hem var hemskt het.

Fiskarna hade klarat sig bra, det var bara en del växter ute i rabatten som slokade.
Men det var uppåt 28-29 grader inne. Ändå så har jag persiennerna nerdragna på solsidan.
Nu när klockan är 23 så har jag fått ner tempen till 27.5 i fisk- och datarummet.

Jag funderar lite på om man ska minska ner på matningen när det är så här varmt? Iofs så går väl fiskarnas ämnesomsättning upp av värmen.

Nej nu ska jag hoppa in på fotosidan. Sen ska jag fnula lite med den senaste manin, Sudoku. Jag satt på bussen hem och försökte lösa några av dessa sifferpussel.