Jag har nog skrivit det tidigare, men jag avskyr verkligen den vanliga andmaten. Jag har en mycket större modell också, den är trevlig. Den kan man hålla i schack. Men den här lilla... usch!!!
Jag har haft den i de flesta kar, kom väl in med växter, tror jag. Sen har jag gjort några utrotningskampanjer då och då, och nu är det troligen bara kvar i mitt 153-liters kar. Det är där jag har alla ampullariabebisar och dubbelsvärdsguppysyngel. Men idag satte jag igång att rensa. Bort med alla täckglas och upp med alla andra flytväxter. Dom sköljde jag i ungefär 4 olika vattenhinkar/bunkar och så rensade jag hela ytan med sil. Ner med flytväxterna och de snäckor och guppys som åkte med växterna ur karet. Nyss då jag åkte hemifrån såg det i alla fall lovande ut. Men jag vet att jag måste göra om det några gånger nu.

Jag vet inte om jag skrev att den stora ampullariahanen dog Nu finns bara den största honan kvar och alla hennes barn. Guppyna har blivit rätt nyfikna och noppiga på henne, så jag flyttade henne till 60-liters karet där de vuxna prickiga blåögonen går. Det finns en del posthornssnäckor och lite små ampullarior redan innan. Jag tror det blir bra så här.

Jag har inte sett några Borarasyngel på några dagar nu. Inte så konstigt med den djungel som är i det karet, men det skulle ju vara kul att se dom då och då i alla fall

Jag sitter på jobbet nu, ska jobba natt. Tror jag åker till Janne i morgpn när jag vaknat och handlar gummiduk till bländskydd till nya hyllan. Jag måste göra ett ryck där och få den på plats. Hur sjutton jag nu ska bära mig åt att flytta byrån med småkaren ovanpå. Den som står där nya hyllan ska vara. Ja, ja... jag hittar väl på något.

Nej, tåget närmar sig Centralen. Får väl se hur fulla småbarnen som ska åka tåg i natt är. Hoppas dom håller sig uppe på perongerna.