I morse regnade det Det är svalt och skönt inne nu igen.
Jag har målat undersidan på hyllplanen med vit färg igen, andra gången. Egentligen borde jag kanske måla en tredje gång, men struntar i det. Jag funderar på att åka till Lagret och köpa ett lysrörskit i morgon. Nu vill jag få upp hyllan.
Fast det blev ett litet problem tidigare idag. Jag lyckades laga byrån som jag trodde var helt trasig och skulle slänga. Den står där akvariehyllan ska stå.
Jag undrar om Janne har öppet i morgon också. Fast det borde nog stå på hans sida. Är Lagret öppet förresten?

Något som inte har speciellt mycket med fisk att göra är att jag reggade in mig på fotosidan.se och skickade in bilden på blåögonhonan som dyker på mygglarven.
Jag har tänkt en tid att jag skulle regga mig där, men inte gjort det förrän nu. Det finns mycket läsvärt där, och mycket vackra bilder att kolla på.

Cyanon håller sig helt borta fortfarande. Jag skulle bra gärna vilja att någon som har ett lite större kar med cyano på bottengruset testar posthornssnäckor. Hm... Micki hade cyano på botten på ett riktigt stort kar förra sommaren. Jag undrar om han har det karet kvar, och om det finns cyano...
Men, men... cyanon är ju en obalans i karet. Snäckorna borde ju inte kunna greja det. Om det inte är så att dom får karet i balans genom sitt ätande och omvandlande av det dom äter. Jag tycker det är konstigt om det skulle funka så lätt. Någon annan borde ju ha kommit på det för länge, länge sen.