Idag har det varit full rulle. Jobbade på fm, hem och lackade det mesta av hyllan en andra gång. Jag hann inte med ena gaveln men jag ska ta den innan jag lägger mig, alldeles snart. Vadå... kan man inte lacka akvariehyllor kl 00.55? Varför inte???

Sen gick jag och mötte Marie/mckvinnan och hennes lilla söta jycke Hobbe.
Vi kikade på akvarier, käkade lite och började dricka thé. Då ringer det på dörren och utanför står Micki från Hallstavik Han hade varit till Arlanda och tyckte att det var så nära så han ville ha fika hos mig. Marie och Micki hade aldrig träffats tidigare men fisk- och hundsnacket var snart i full gång
Efter några timmar så skulle jag fånga in C.sterbaiynglen som Micki hade "beställt" i vintras Uj, uj dom var inte lättfångade i 30-liters backen med konstiga plastsidor och massor av växter. Många utrymmen för en envis Corydoras att smita ut håven via. Till sist var alla åtta uppe, trooor jag i alla fall.
Jag slevade ner lite Endlers i en påse också, Kita ville ha, och så fick det följa med några ampullariabebisar också.

Tiden går verkligen fort när man har trevligt. Jag måste verkligen ta mig upp till Hallsta och kolla hur det är med alla trevliga människor där uppe.

Det finns fortfarande 9 Pseudomugil signiferyngel som hugger artemia med stor aptit, och när Micki kollade in pseudomugil gertrudaeyngeln trodde han det var närmare 70 st. Jag undrar jag, men 50 räknade jag till tidigare, fast jag tycker det ser ut som om dom minskat lite.

Nej nu ska jag lacka hyllgaveln och sen lägga mig.
Natti-natti!