En av mina foton kom med i tävlingen Nu blev jag ju ännu mer nervös. Den ser så konstig ut jämfört med dom andra fina fotona, men det är lite action i den i alla fall. Den mygglarven levde inte många sekunder efter bilden blev tagen Jag fattar inte, fast jag ser det på nära håll med mina egna ögon, hur sjutton får dom pyttesmå firrarna med sina små munnar in en så stor mygglarv i gapet, och lyckas svälja den? Och dom blir inte mätta på en, nej sen dyker dom glatt efter några till. Jag har nog aldig varit mer förtjust i en fisksort som jag är i mina söta prickiga blåögon (Pseudomugil gertrudae). Dom klår faktiskt mina Corydoras, om än knappt

Igår kunde jag inte hålla mig utan rotade igenom lekmopp och javamossa hos de nya blåögonen, P.signifer. Jag hittade ett korn i moppen och 18 i javamossan. Plockade dom och lade ner dom i en av snäckbyttorna på diskbänken. Jag måste prova på det sättet också, känner jag.
Men sen lade jag inte ner moppen igen. Dom föredrar ju mossan i alla fall och nu ska dom få behålla kommande rom så får jag se vad som händer.

Jag hade funderingar på att åka in till Jannes affär idag också. Men känner mig inte helt kry än så jag orkade inte. Har jag skrivit om Zpet-träffen där igår? Det kan jag inte ha gjort va? Teflonhjärna=inget fastnar.
Vi var i alla fall åtta stycken som sågs hos Janne i butiken. Trevligt och mycket snack. En ny kille dök upp, Paniktandborste/Johan. Han var väldigt trevlig och passade in bland oss andra tycker jag.
Annars så var det Rödlöga/Björn, Mogwai/Katharina, MCkvinnan/Marie med lilla gulliga hunden Hobbe, Glenn, Tirana, MammaMia/Mia och jag. Mia fick lite småsnäckor och blomskott av mig, jag har fått en massa fina posthornssnäckor av henne tidigare
Jag passade på att köpa två lysrör och var väldigt nära att slå till på två påfågelgobis, men besinnade mig.
Jag har en hemsk känsla att jag skrivit precis det här tidigare
Nåväl, det blev en del fotande där i alla fall och jag trixade till bilderna lite och slängde ut en del av dom i "Hej Sthlmstråden".
Några av fiskbilderna blev ordentligt skarpa så jag fick en idé att fråga Janne om han ville ha några av dom och lägga ut på butikens hemsida.
Vi surrade i telefon ett tag idag och då kom jag i håg att fråga, och han ville gärna ha dom Fast då hade han inte sett dom. Jag mejlade i alla fall över ett 10-tal fiskbilder så kan han ju kika om något är ok. Antar att hans webmaster ska säga sitt också.

Gertrudaeynglen växer av bara sjutton. Jag tror att alla äter artemia nu, hoppas det i alla fall. Dom minsta borde väl i alla fall klarar annat än flytande?
Få se när artemian från PWSS dyker upp. Det skulle ta några dagar. Tror det var så att dom skulle skicka imorgon, tors. Men det är ingen panik, jag har en del kvar av den dl jag köpte av Ulla.
Jag saknar Ullas dagbok jättemycket Det var hon som inspirerade mig att skriva mer personligt

Natti-natti!