Det verkar som om den "köttätande" bläddran har ätit upp en del av infusorierna hos de minsta blåögonynglen. Det enda jag gjort är att öka lite på luftbubblet och lägga ner två slingor av bläddran. Vattnet är betydligt klarare idag, ynglen är pigga och många. De flesta äter nykläckt artemia nu, men några småttingar klarar inte av det så jag har i både flytande och mer puderaktigt torrfoder åt dom.
Tyvärr har jag matat med rätt mycket vinägermikro så det har minskat oroväckande i glasburken. Jag startade en odling till i en större burk för ett tag sen, men det går inte att skörda än. Dumt att jag inte gjorde det tidigare, det är så bra storlek på dom, lite mindre än nykläckt artemia och simmande i ytan.

Annars har jag väl mest jobbat nu några dagar och inte sett om något speciellt hänt i karen.
Jag har sett vårtecken från tågen jag kört idag. Det är blommande hägg och slånbär. Något fruktträd, kanske fågelbär? Maskrosor i drivor förstås och så tyckte jag att jag såg blommande rams strax norr om Sundbyberg. Men det kan ha varit något annat, dom ska inte blomma nu, fast det är varmt och lä där jag såg dom.

I morgon ska jag träffa Lenmar/Maria