Igår blev jag så glad, då hade den minsta ampullarian sniglat upp mitt på frontrutan. Jag klämde dit en fodertablett i närheten och strax satt snäckan under den och gnagde på tabletten med välbehag med sina två vita "tänder". Bra, då har jag fyra levande snäckor och behöver inte leta mer just nu.

När jag kom hem ikväll och smög in för att kolla på firrarna så såg jag en av de stora smycketetrorna, N.trifasciatus, i jättetjusig tvärrandig nattdräkt. Jag slet förstås fram kameran och försökte fota lite. Det blev några bilder varav den minst suddiga finns i min tetramapp här på Zpet.

Jag hade också fotat lite mer killiyngel när dom överföll vita mygglarver. En av dom bilderna finns i killimappen både här och på min Zoon.

Moinan ser rätt bra ut, "ta-i-trä". Vattnet var kristallklart i alla tre burkar där jag har moina nu. Det blev lite vattenbyte och lite matning med jästvatten, igår. Nu när jag kom hem hade det börjat klarna, men jag väntar till i morgon eller ev ytterligare en dag. Antagligen matade jag dom för mycket förra gången jag provade.

Natti-natti!