Nu ska jag sammanfatta dagens jobb med några få ord: växelfel, signalfel, fordonsfel, minimerad matrast och övertid och det enda jag hör är vilken dj-a idiot jag är som inte kan komma i tid med tågen och varför är dom så kalla/varma (från resande förstås). Som tur är så infaller såna här dagar inte så väldigt ofta på ett år, skulle dom göra det så skulle jag byta jobb.

Och så har moinan dött helt nu i bägge burkarna samtidigt F-n !!! Ja, ja... det är bara att börja om igen. Jag SKA ha moinaodling år mina killis.

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig. Ska upp halvtidigt i morgon, 5.40, och på fredag ska jag slåss med dom där dumma tysktågen igen. Hoppas dom frysit fast i Älvsjö under tiden dom haft körförbud
Förresten har jag fått höra lite förhandstips från testkörningarna av det nya pendeltåget, X60, som testas någonstans norröver nu. Värmen är urusel i tåget. Som bäst kom värmen i hytten upp till +13 grader och kallare i själva vagnarna. Hoppas verkligen dom bygger om det. Det finns inga element/kaminer utan det är bara fläktar.

Åh, vad jag tycker det är synd att jag inte kommer åt rullgardinsmenyerna på Zpet. Jag skulle så väldigt gärna vilja se bilderna som kom med på tävlingen . Min "dataguru" har så väldigt mycket att göra på sitt jobb så jag kan inte tjata på honom att göra "klart" med mina datorer och själv vågar jag inte försöka. Jag är rätt säker på att dom skulle explodera om jag gör något fel, eller i alla fall slockna Ja, ja den som väntar på något gott osv...