Idag såg inte dagboken ut som den brukar , någon har satt ett "stjärnfall" på den . Vem kan det vara , tro ?

Idag lekte mina fina killis. Jag kunde inte se att det blev någon rom lagd, skulle egentligen vilja riva lite i växterna, men det ska jag inte göra.
Hanen är så väldigt snäll mot honan, han jagar henne inte alls utan det är mer hon som söker han sällskap. Jag såg att hon betedde sig lite annorlunda, hon noppade uppepå en växt. Sen simmade hanen upp bredvid henne och vek upp stjärten runt hennes rygg och dom sjönk ner lite i växten. Det är jättespännande.
Nu i kväll så åt honan en hög med grindalsmask och hanen lite mindre. Sen slukade han tre stora fruktflugor och honan tog två vita mygglarver.

Jag åkte in till Jannes butik på eftermiddagen. Den första jag springer på där är SussiGross . Vi har inte setts sen auktionen i Spånga i höstas. Men vi har mejlat en del förstås.
Jag handlade en förpackning med bananflugesubstrat, eller mat kanske jag ska kalla det? Ett näringspulver som man blandar ut med vatten och någon droppe KRAV-märkt äppelcidervinäger. Jättelätt, verkligen. Oj, vad det kryper och kravlar i mina flugodlingsburkar
Sen föll jag för neonregnbågarna Dom är så vackra. Jag har funderat lite på att köpa några bågar till som sällskap till dom tidigare jag har, så jag köpte fyra stycken. Det blir inga tetror i den burken, det är bara att inse. Men bågarna är suveräna på att hjälpa Endlers guppyna med födslokontrollen
Jag skulle köpt lite foder också, hade jag tänkt, men det glömde jag. Janne hade ingen moina där, men hade jag ringt innan hade han tagit med.
Han hade en trevlig blandning med fisk. Några lite udda sorter som bl a tre olika regnbågar och en gobi som jag trodde kallades påfågelgobi men han kallade indiangobi. Dom är riktigt trevliga fiskar. Sen fanns det lite olika corys, inte dom vanligaste. Eller jo, det fanns C.paleatus.
Men det som var allra finast än så länge var växtkaret Det var SNYGGT!!! Väldigt fina plantor och lite annorlunda utbud, tycker i alla fall jag.
Jo, just det ja. Jag frågade hur gamla mina killis var. Dom är fullvuxna. Jag som trodde det var ungfisk för honan ser så späd ut. Det är ju perfekt, då kommer dom nog att leka på riktigt snart och så kanske det dyker upp småkillingar

Nej, om jag skulle åtminstone fundera lite på sängen. Jag har ett nytt nr av Nemi och ett nytt nr av en digitalfototidning.
Jag borde nog säga upp prenumerationen av DN. Jag har svårt att hinna läsa den nuförtiden

Natti-natti, dagboken