Japp, då var dagboken felvänd igen. Det känns i alla fall mest rätt
Jag hittade nyss en hel lång tråd om dagbokens vändning. Jag har inte riktigt hunnit med Zpet idag. Jag håvade upp 32 ancistrusungfiskar och åkte in till A-lagret med dom. Kom hem med en bit filtermatta, en bit slang, en pH-test och 15 kolglödstetror. Söta små saker som jag spanat på en tid. Dom ska gå i 153-litern med C.sterbai och några supergamla kardinaltetror som sakta börjar tackla av

Killina har ätit bra idag. Dom vill inte ha mycket till frukost, men framåt kvällen är dom mer hungriga. Honan hänger ganska mycket framme vid frontrutan medan hanen simmar utefter bakrutan rätt mycket. Fast ofta simmar dom väldigt gulligt ihop.
Men när hanen är hungrig simmar han fram och ställer sig och tittar på mig. Idag när han gjorde det släppte jag ner en levande vit mygglarv. Då dyker honan fram och slukar den . Jag släpper ner en till och hon tar den också. Sen tar hanen två stycken.
Efter ett tag släpper jag ner en till och honan hugger den också, men hon simmar runt med en bit av mygglarvsstjärten utanför munnen vilt tuggande innan hon lyckas svälja. Sen tar även hanen en tredje. F-n, nu har jag bara två mygglarver kvar i burken i kylen. Kanske ska gå via Mammut till jobbet i morgon och kolla om dom har fått in nya? Dom var bra äckliga sist, det är dom jag matar med. Jag har sorterat dom . Döda i soporna och levande i en burk (thékopp egentligen) för det var så få som levde. Fast då måste jag gömma dom i något om jag ska ha dom i kylen på jobbet. En del människor är så känsliga

Dvärgrasbororna lekte idag igen. Dom är som värsta kaninerna. Lite underligt att det inte dyker upp minsta yngel alls. Det är ju väldigt mycket växter och löv i det lilla karet.
Förresten så tyckte jag faktiskt att det såg ut som om killihonan hade rom i buken, men det kan väl ändå inte vara möjligt. Hon ser så ung ut. Dessutom har jag inte sett något som jag direkt tror är lekbeteende. Dom är så väldigt gulliga mot varandra. Det var nog mygglarverna som syntes genom bukväggen.

Hoppsan, vad klockan rusar iväg. Dags att sova lite. Nu jobbar jag sent några dagar igen. Skönt!!!
Undrar när jag ska hinna till Jannes butik igen? Jag skulle vilja se hur långt han hunnit. Och så skulle jag vilja köpa lite annat levandefoder. Han skrev på butikens sida att han skulle ha moina. Det skulle jag vilja ha till killina. Men det är så mycket där att göra så han hinner väl inte få med det, kanske. Jag skulle också vilja släpa hem en liten säck med rött terrakottagrus. Hm... det här har jag nog skrivit om tidigare. Fick en déjà vu-känsla .
Sov gott, dagboken