Stormen var påväg och jag kände att nu får jag spika fast taket på garaget så att det inte skulle flyga in plåtar i fönstren på huset. Jag har länge pratat med min man om det men det har aldrig blivit gjort, dom har ju lossat lite i alla stormar här varit och var lite lösa så lilla jag skulle upp och säkra dom inför denna stormen. Visst gick det bra att spika fast dom men nu är det så att jag har en skada i min axel sen 22 år tillbaks när den hoppade ur sitt läge. Iallafall så efter jag hade spikat så var jag lite trött i axlen, har märkt i ca ett halvår att jag inte kan ligga på den axlen utan att det gör ont så detta var nog bara droppen som fick bägaren att rinna över. När jag var färdig med taket så gick jag in och bytte vatten i ett av karen och eftersom att jag kör med spannar så är det ett väldans konkande på spannar med vatten och efter detta så var jag ännu tröttare i axlen, att man sen sitter mycket vid datorn och allt med höger armen högerhänt som man är så ansträngde man den ännu mer.
Allt detta ledde till att jag fick en jätteinflamation i axlen, jag har fått sitta och sova inatt för att det gjorde så ont, kunde åtminstone ligga första natten, idag körde jag till sjukan med väldans problem att växla, kunde växla dom flesta växlar men fick använda andra handen för 4 an och backen annars gick det bra.

Jag fick iallafall svaret hos docktorn att jag skulle gå på medicin och fick inte använda armen och sen ska jag söka upp sjukgymnasten om en vecka.

Ja detta hade ju inte varit så farligt om man inte hade så många måsten, alla husarbeten kan jag ju be familjen göra men mina yngelkar kan ju bara jag göra, problemet för mig är att jag inte kan lyfta armen utan att det gör jätteont men jag måste ju göra det för att kunna städa ut yngelkassen varje dag, jag hade 2 yngelkassar i ett kar där dom större och nykläckta ynglen var i så idag så tog jag dom minsta yngeln och lade dom hos dom nykläckta och resten fick komma ner i yngelkaret till dom andra pansarmalarna så nu är det en yngelkasse mindre att fixa som tur är. Då plågas man lite mindre.

Otur nog så är mina pansarmalar i sitt esse och lägger ägg lite då och då och lilla jag kan ju inte låta bli att ta äggen och så länge jag tar ägg måste jag ha yngelkasse och städa den. Inte bra för axlen så jag kanske måste stålsätta mig att inte ta dom eller bara hoppas på att min axel blir så pass bra snart att jag kan städa kassen utan smärta. Måste ju tyvärr byta varje dag i yngelkaret också.

Det hade varit skönt att inte ha en massa yngel vid såna här tillfällen så att man bara kunde vila istället.

Jaja det går över och snart kan man väll fortsätta som vanligt, om inte annat så kanske man får avveckla lite så att man orkar med, har ju viljat ha färre kar länge så det kanske är läge för det nu.