Till vi åker till Cypern oj vad jag längtar.. Ska bli skönt att komma iväg och inte göra något alls..

Mina akvarier jaa..
Jag har 6 diskus kvar i mitt 350l och de är väl ok fortfarande.. Jag försöker plantera lite växter men de blir bara fula så fort..kanske har jag lite för varmt för de växterna jag planetera där i? Tyvärr har jag lite cyano problem också fast jag byter vatten så ofta 2 ggr i veckan. Om jag ska vara ärlig så har jag bara lust att lägga ner det akvariet.. sälja skiten. Jag är så trött på diskus och mitt hörnakvarie..

100l T. ciklider är nog mitt favoo kar Som de små multisarna gräver! Jag ångrar att jag la frigolit i botten för det syns nu. Hade sett bättre ut om bottenglaset hade synts istället.. men försent nu De 2 T.cikliderna jag köpte på akvarieauktionen måste jag nog ge bort för de är lite för snabba för det karet.. men de äter upp alla matrester som inte multisarna vill ha.

275l växtakvarie.. hmm och tja växterna är inte så fina längre.. Jag har slarvat med gödningen och mäsken.. Fast fiskarna trivs, scalarerna lägger rom då och då och jag har nu 2 omgångar ancistrusbebisar.. så söta de är Jag har ju en hel del grön"prick"alger så mina malar trivs perfekt

Annars är allt som vanligt i min akvarievärld inga nya inköp och hjälp jag ska lämna mina akvarier i en hel vecka i min svärmors händer. Jag har "lånat" medicinkoppar med lock på jobbet så jag tror inte att hon kan göra fel med maten

Svar till dig Lenmar joo jag är mest på Travian nu. Helt fast i det spelat. Fast det är mycket roligt.. Vi ska ha en träff i Stockholm i sommar och även så kommer 3st ner till Skåne för att köpa katt (om några veckor) och så ska jag träffa de.

Fast guldmedlem tänker jag fortsätta att vara zoopet har lärt mig allt jag vet innom akvarievärlden och jag sponsrar gärna de få 100 lappar om året det kostar.

Ha det bra alla akvarie vänner (till nästa gång jag tittar in)