i Lördags. Kul att träffa lite zoppetare. Fick med mig hem ett par C. macrops, red eye black en tanganyika ciklid som jag inte vet så mycket om. Jag har vetat ha en liten ciklid som ska gå med multisarna men läste att denna ciklid blir 15cm, suck. De får så länge gå i 100l sedan får jag se i framtiden om jag säljer de eller köper ett större akvarie. Söta är de i alla fall Lite rädda men har ätit både granulat och artemia idag.
Ancistrushanen har lämnat sina yngel och jag har tyvärr inte sett några nu. Joo bara för jag skulle skriva så tittade jag och såg 3 små sötingar Jag har det akvariet här vid datorn. Kul om de överlever. De är i växtakvariet och där finns ju en hel del alger att äta.
Jag fick reda på att gibbi har det bra hos drd. Jag har inte velat fråga honom för jag ville inte veta om den är såld eller död, men tydligen så går det bra! Känns ju helt underbart. Jag är mycket tramsig med mina fiskar. Jag tycker mycket om de och vill att de ska ha det så bra som möjligt.
Ha det bra alla akvarievännor!
Tillägg: Mina peruskalare har också rom! Tänk vad som händer när man håller på att tröttna. Nu är både hon och han peruer. Om det blir fler gånger så kanske man ska försöka spara de.