Så man kan ligga och surfa zoopet i sängen Barnen har varit duktiga idag men jag känner mig lite mör. Ska sova några timmar till i kväll innan jag börjar jobbar. Min man har lyx och fick ta min varma bil till jobbet i morse och för det ska han få sätta på mina vinterdäck . Själv fick jag stå och skrapa rutorna....pest när man vill hem och sova
Nu har vi fått lampor över vasken i köket! Av någon anledning så tyckte vi inte det behövdes lampor där när vi byggde köket för 1 år sedan. När min man borrade hål för spotsen råkade han borra i en kabel, suck, så det var bara att dra nya trådar....fast när vi fick ut kablarna hade inte den gått sönder igenom utan bara lite på plasten. Det var nollan också, blå kabel så det hade inte gjort något, fast det vet man ju inte innan. Vi ska ha lysdiodspots över vasken för vanliga blir för varma och vi har ju inte byggt in några "pottor" där.
I mina akvarier inget nytt....men jag LÄNGTAR till lördag! Det såg mycket fint ut på bilderna från uppbyggandet av utställningen. De ska nog ha 4st 350l juwel i en cirkel där....vilket jobb de har! Det blir nog riktigt roligt, har aldrig varit på akvarieutställning innan.