Kommer alltså fortsätta uppdatera på min blogg istället för på forumet då jag tyckte det var lite mycket kladdande från min sida i Smeh:s tråd om fjärilar.

Så, fjärilarna lekte alltså för tredje gången och precis som de andra två gångerna trodde jag att rommen blivit uppkäkad då jag nte såg några yngel eller tendenser från föräldrarna att vakta nåt område. Men igår såg jag att ett boklöv var täckt av små gråa yngel. Inga frisimmande saker här inte utan en grå klump som rörde lite på sig. Så ynglena lever och detta alltså en tredje gång! Har aldrig vart med om så duktiga föräldrar tidigare! Tre av tre lyckade lekar!

Vet fortfarande inte om jag ska fånga upp en del av svärmen för att föda upp utan föräldrarna eller om jag ska låta dem försöka fixa det själv. Känns ju helt klart roligare om de lyckas själv. Men o andra sidan har båda gångerna förut slutat med två mätta föräldrar.. Får se hur jag gör.

Denna tredje gång står jag dock rustad till tänderna med mat till de små! Mikromask i en bra kultur som Erikthur tipsade mig om! Artemia som väntas på att sättas igång ocg Liquidfry! Så mat ska de väl inte sakna!

Har haft influensa så kort har varit mindre prio på... Känner fortf av det och ska stanna hemma från jobbet imorgon med. 22 minus är inte lockande för kroppen när den mår som den mår!