Jaha, så försvann hela mitt dagboksinlägg... grrr

jaja, ett nytt försök följer...

Nu har vi äntligen flyttat tillbaka till vår lägenhet efter stambytet! Känns riktigt fräscht... Hyresvärden tapetserade ju om hela lghnt, in med parkett i alla rum, köket omgjort, badrummet omgjort... så jag är helnöööjd! men det har ju varit två jobbiga månader att leva i flyttkarrtong... den andra lägenheten som vi fick bo i var ju fin, men man kund eju inte packa upp något... allt var i kartonger..

sen har jag ju gjort examensarbete även i höst... det drog ut på tiden från våren men nu har jag efter mycket slit och sena kvällar fått ett examensarbete som jag redovisat och fått godkänt!!! så nu är jag magister i biologi... låter ju lite häftigt, eller hur!

och akvariumen har ju fått följa med på båda flyttarna... och fiskarna verkar ha tagit det bra... dock dog min fjärilshane pga HiH men han var väldans gammal också... men nu ser jag fram emot nästa år... ska kanske köpa back to nature slim bakgrund, ruggigt läckra och smala... passar perfekt i mitt lilla 100 liters kar... sen ska jag nog utöka mina kardinaltetror lite och börja odla på mina favoriter fjärilsciklider igen..

men nu, ska jag fira!!!