så är det den andra.

Hej hopp Z-vänner! Ledsen för ännu ett av mina karakteristiska långa avbrott ifrån denna sida.
Trots att Zoopet närmast är att likna vid den klararaste gnistrande stjärnan som ledde historiens sjöfarare på rätt kurs i den oändliga (cyber)rymden fylld av stjärnor/websidor så har kvalitets tiden här framför datorn fått prioriterats bort. Tid som istället lagts på mer eller mindre nödvändiga aktiviteter i trädgården samt diverse vårbestyr med huset. Tenderar att bara bli mer och mer då jag i min enfald trodde det skulle bli mindre och mindre?

Men är väl inte konstigt att tiden inte räcker till då man måste göra allting om och om igen? Laserade två trösklar idag men lagom tills att det var färdigt och burkar och trasor undanstädade så kom det en liten barfota fot och trampade på den ena tröskeln på väg in i rummet.... och sedan igen på väg ut ur rummet. Suck...
Tvätta fot, tvätta bort fotspår på golvet och hela vägen upp i trappan. Lasera om tröskeln.

20min... japp då var det dags igen, en några storlekar större barfota fot som klampade på den andra tröskeln.
Vi får väl bara hoppas att det blir bra till slut?


Igår stod jag ute och målade ena sidan på en innerdörr med elakt starkt luktande lackfärg som en vacker mycket blank och tacksam yta när den torkat. Dörren stod där ute nästan hela dagen då jag slipade och fixade och donade. Tog drygt en halvtimme att nogrannt måla ena sidan så att inga penseldrag syntes och därefter var det middag.
Väl vid middagsbordet tittar man ut över trädgården när en kraftig vindby sveper förbi ifrån ingenstans och som ett litet brev på posten hördes ett kraftigt KRASCH i samma ögonblick som vinfbyn brakade förbi.
Jodå... dörren for i backen, rakt in i en blomkruka så det blev ett par stora jack i den men först efter att den farit rakt igenom en enbuske så grenarna skrapat i den nästan torra färgen över hela dörren och efterlämnat barr och pinnar fastkletade lite varstans. Suck...

Skrapat bort det mesta av färgen men nu får jag vänta tills den är helt genomhärdad så jag kan slipa ner den helt IGEN och börja om frånbörjan IGEN. Så som ni förstår så tar saker och ting lite tid här hemma i S_sundska hemmet.

Hoppas allt är väl med er där ute i vår Sverige!?


För övrigt anser jag att Stenungsund borde få en egen akvarieaffär.