Fredag... tur det bara är två korta dagar tills man är tillbaka på jobbet igen!

Trodde det skulle vara en lugn period på jobbet nu, lugnet före stormen, men istället är det mer att göra än på länge. Egentligen borde man stressa upp sig och jobba massa övertid men jag förmån liksom inte att hetsa... det är ju bara jobb och det är ju inte mitt fel att andra totalt misslyckats med sina planeringar?
Fast nästa vecka får man nog vara supereffektiv om man skall kunna med att gå hem med hedern i behåll framåt fredagen- då inleds en period av stopp och hektiska entreprenörsarbeten (bra ord att lägga i alfapet ) men inte kan väl lilla jag hjälpa att jag planerar mitt privatlivlängre i förväg än de planerar sin fabrik?
För när stoppen drar igång...

...då sitter jag och lapar paraplydrinkar under palmerna!
Bara fem arbetsdagar kvar till vår semester ahhhh

...lite orolig över räkorna bara. De andra karen klarar sig i två veckor det vet jag men rökkaret är överbefolkat- behöver mycket mat, och är vana vid ett litet vattenbyte varje dag.


Annars har det mest varit takarbete på kvällarna den här veckan. Städat, bytt en del papp och lagt på asfaltsprimer. Gått ensam uppe på taket, lyssnat på mp3 (lagligt köpt musik givetvis) fram tills mörkrets inbrott tre kvällar i rad (innan nästa regnperiod).

Imorgon är det dags för sommarens andra bröllop och dags för ännu ett tal, bara att hoppas att det går minst lika bra som förra gången. Lite kul då min "parhäst" vid förra talet är den som gifter sig imorgon och vice versa.

Lite bestyr att fixa med inför bröllopet så kvällen är räddad men lite tv-soffa och pizza skall man nog hinna med?


För övrigt anser jag att Stenungsund borde få en egen akvariebutik under 2008.