Har ni någonsin vaknat, lyft huvudet ifrån kudden ochkänt hur kinden fortfarande ligger kvar? Hur ena mungipan hänger samtidigt som ena ena ögat motvilligt öppnar sig till en liten suddig glipa? Tro mig, det är inget att stå efter

Ser ut som en blandning mellan en hamster, en bulldog och Alfred Hitchcock!

Finns de som påstår att jag skriver lustigt, roligt ja till och med komiskt om allvarliga saker som sjukdommar!? Om man inte kan ta livet med en nypa humor vad skulle man göra då? När man dagligen matas via nyhetsrapporter om svältdöd, barnsoldater, hustrumisshandel och utdöende isbjörnar så måsta man ju ta till humorn som ett självförsvar för att inte dras ner i en avgrundsmörk brunn fylld av förtvivlan!

(Oj, ibland överraskas till och med jag själv av de målande meningarna som bara matas fram ur fingertopparna och ner på tangentbordet. Antar att det är de meningarna i kombination med min aldrig sinande och detaljrika fantasi som håller författardrömmen ständigt vid liv? Drömmen om att ensam sitta i en liten fjällstuga och blicka ut över fjällvärlden vackert orangefärgad i sin höstskrud och bara skriva, skriva och skriva.)

Som ni nog förstår är det akut bihåleinflammation som gäller...igen. Var i början av mars senast så man skall ju inte klaga. Finns människor som varken har mat för dagen eller tak över huvudet så då skall man väl inte klaga bara för att halva ansiktet är dubbelt så stort som förra helgen? Visst, man kan ta pulsen genom att lägga fingrarna mot kindbenet, det är svårt att äta när man bara kan öppna halva munnen och huvudvärken kommer och går likt ett våldsamt kaotiskt sommaråskväder men som sagt, det tjänar ju inte till att beklaga sig?

(Ähum... vän av ordning undrar nu om inte hela den här bloggen är en enda lång klagosång bara för att få sympatier? ...He, he...må så vara kanske? Trots allt, man är ju inte mer än människa )

------------

Vad har hänt på hemmafronten då?
Jourbesök hos läkaren igår på Kungälvssjukhus (efter att först blivit fullständigt nergjord av en sjuksköterskan på telefon...
Hej jag har problem med bihålorna och är alldelles svullen i ...
Nädu det där har inget med bihålorna att göra. Lite förkylningssvullen är inget farligt
Men halva ansiktet hänger ju och är dubbelt så...
Det är inget att oroa sig för men det är klart att om du känner dig tryggare så kan du väl få träffa en läkare
Verkligen facinerande hur man kan bli avbruten tre gånger och fullständigt nertryckt på ett samtal på under 1 minut, nästan lika facinerande som att en sjuksköterska kan ställa en diagnos via telefon på tio sekunder utan att ens lyssna på patienten?! Och så undrar de varför allt fler väljer privatsjukvård!! )

Resten av lördagen tillbringades sittandes lätt tillbakalutad i en stol i skuggan. Svärföräldrar och tillresta Stockholmarna- svåger med familj- var på besök.

Såg skrämmande skilldringen Last king of Scotland igår kväll om Idi Amins "upptåg" i Uganda. Forest Whitaker är fenomenal!

Idag har hamsterkinden ökat ifrån "två-köttbullar-instoppade-i-kinden" till "en-stor-mosad-banan-instoppad-i-kinden". Var duktig igår och klippte gräset, dagens största kraftansträngning blir ett halvtimmes besök på torget med besök i två butiker. Hoppas på mirakulös vändning inatt (någon gång skall ju medicinerna slå till så varför inte ikväll? ) i annat fall blir det nog inget jobbande imorgon. Har en rejält stressig springa-omkring-och-lösa-problem-dag framför mig imorgon och det låter sig inte göras med ett huvud som pulserar i takt med den kraftigt förhöjda pulsen likt en bastrumma. Samtidigt vet jag att ingen annan gör jobbet åt mig och det jag inte gör imorgon kommer att vänta tills på tisdag... plus alla sakerna som skall göras på tisdag. Som sagt, vi får se hur man mår efter nattens sömn.

Hade besök av pappa + fru imorse. Två spontana kommentarer... "F-n vad många lampor" angående takbygget i hallen, "Så du ser ut" angående mig. God fika blev det i alla fall.

Inhandlade två nya pocketböcker idag, blir tokig av att bara gå omkring orkeslös och ha ont. Behöver sysselsätta hjärnan med något. Påbörjat Drakarns imperiumoch är fast redan efter 50-sidor. Sträckläst Manfredis andra böcker så jag är inte förvånad.

Dessutom hittat till Tradera idag (ja, ja vi är inte så snabba ) så om ni ursäktar har jag en auktion på prinsessklistermärken till tösen att bevaka nu!
Sköt om er alla trogna (och vänliga) läsareute i sommar Sverige.

För övrigt anser jag att Stenungsund borde få en egen akvariebutik under 2008.