Jaha, påsk igen. Väldigt vad den här veckan gick fort, känns bara som jag hann med hälften av vad jag önskat.

Ko-torsdag idag alltså.... ja ko. Är det så svårt att förstå?
Skär -> Rosa ... Rosa -> Vanligast namnet på kor ... alltså, Skärtorsdag -> Ko-torsdag.

Mindre bilar på parkeringen redan imorse...eller ja...mindre var de kanske inte? Var nog samma storlek som vanligt!
Färre bilar var det i alla fall på parkeringen, alla tjänstemän på fabriken samt alla på underhåll jobbade bara halvdag idag. Många passade på att ta helledigt, bara konsulterna som höll fanan högt och såg till att få någonting gjort . Hade faktiskt planer på en halvdag men insåg att det var omöjligt, hade egentligen behövt jobba hela dagen imorgon också men, men. Det som är inte är gjort får helt enkelt göras en annan dag.

Fick offert ifrån Tyskland vid lunch på ett rörsystem vi skall köpa in (special prylar komplett med styrning och allt, en affär på ca 700´000 euro och därmed den enskilt största delen i vårt projekt). Direkt när vi såg offerten insåg vi att de har missat eller missuppfattat det mesta av vad vi sagt. Fick iväg ett mail där vi påpekar de grövsta missarna men jag förutsätter att de är lediga fram till tisdag även i Tyskland? Hela tisdagen skall projektgruppen diskutera offerten i detalj och gå igenom minste lilla pryl så vi är väl förberedda... på onsdag kommer gänget upp: Herr si och så, Expert si och så samt Doktor si och så. De är roliga med sina titlar tyskarna.

Snön lyser vit på fur och gran här, gnistrar så vackert då himlen varit blå och vårsolen visat upp sig i all sin prakt. Mycket har smält undan men fortfarande är det ett vitt täcke kvar. Mörka moln som kommer in nu ikväll så vi får väl se om det kommer mer som de varnat för? Kallt har vi haft i alla fall, tjocka jackan fram för första gången den här säsongen. Känns lagom motiverat att kliva ur sängen på morgonen när det är 7-8 minusgrader ute och blåser en kall fuktig vind ifrån havet brrrr

Två sjuka barn här hemma och själv känner jag att det är en ny rejäl förkylning på gång...om det inte är bakterier ifrån bihålorna som legat och grott... inte kännt mig bra på många många veckor nu. Hoppas på sol o värme så kroppen återhämtar sig.

Tror det blir en lugn o stillsam påsk, skall ta en stor Jäger ikväll och skrämma bacillerna och sedan får vi se hur helgen utvecklar sig.

Glad påsk till er alla här ifrån västkusten!

I övrigt anser jag att Stenungsund borde få en egen akvarieaffär under 2008.