Vi har en plansch som hänger på väggen på jobbet. Det visar hur den äldre gruppen kommer pigga och utvilade till jobbet på måndagen och hur de sedan blir allt tröttare under veckan för att slutligen vara som ett ras framåt fredag.

Den yngre generationen å andra sidan kommer som trötta ras på måndagen men blir piggare allt eftersom veckan går. På onsdagen möts de bägge grupperna och på fredagen är de yngre på värsta partyhumöret!

Insåg igår att jag numera tillhör den äldre gruppen.

Tröttheten var total igår och redan efter 21 började ögonlocken att slå igen. Pizzan (med massor av vitlök ) och ölen gjorde sitt för att pigga upp... och inte ens den söta likören ifrån Tallin hjälpte utan det var lika bra att kapitulera och krypa ner under täcket.

Snabbtvättade bilarna igår. Gör-det-själv högtryckstvätt som jag brukar nyttja. Är en riktigt fin anläggning. Inte helt problemfritt att tvätta bilarna när det är minusgrader dock, inte ens med varmvatten. Fick tvätta en sida i taget eftersom det började frysa. Tror att det ligger värmeslingor i betongplattan man står på men den är lite kort så när jag rundade stora bilen och spolade av fronten så var det ett tunnt mycket halt lager is på asfalten! PANG och där låg man raklåg på magen med en högtryckstvätt i nävarna som spolade högt och lågt.

Eftersom man bara kan sträcka sig i musklerna så vet jag numera att jag har muskler i både ryggen och magen.

Insåg tidigare idag att husprojekten nog blir färdiga i sommar. Samtidigt bländrade man runt i en fin katalog, först alla spännande sidor med dammutrustning (-"Vi skall INTE ha någon damm!") men det bländrade jag förstås förbi snabbt . Istället hamnade man bland fönster och vikbara glasdörrar. Innan man vet ordet av sitter man med papper och penna och skissar upp hur man skulle kunna bygga ut huset!

Onekligen är det väl så, kvinnor lever för sina relationer och män för sina projekt!

Fortfarande inga räkyngel och alla de andra i karen mår bra... ifall någon undrade.

För övrigt anser jag att Stenungsund borde få en egen akvarieaffär under 2008 ...och ett nytt byggvaruhus kanske?