Åhh munsår , tack för det! Tio vätskefyllda blåsor på den lilla läppen som förresten inte är så liten längre, svullen underläpp som medför risk för drunkning om man går ut i regnet! Ser ju ut lite som han räkfiskaren som var kompis med Forrest Gump.

Verkar som om det bara händer roliga saker i vårt liv just nu, inte utan att man undrar vad man skall få för trevlig överraksning imorgon? Nageltrång? Eller kanske ebola ... eller fläcktyfus , det har vi aldrig haft.

Annars är det mesta sig likt, fruns penicillin har inte lyckats få infektionerna att vända ännu och grabben fick ett bakslag på magsjukan. Hoppas vi andra klarar oss.

Storstädat i grabbens akvarium och lagt in det också http://www.zoopet.com/akvarium/akvarium.php?NR=359 så nu är alla familjens akvarium inlagda.

Blåsigt och regnigt ute, inte lika illa som igår men tillräckligt illa för att vilja stanna inne. Inte bara blött utan även lerigt ute. Trollen var ute en stund ihop med två andra troll ifrån gatan. Hur kommer det sig att det tar längre tid för två vuxna att städa efteråt än vad barnen är ute och leker?
Verkar liksom inte riktigt effektivt.
Åååå, inte lera på fönstret också!

pH-mätning i 450-SA karet, 6.5. Varit nere på ca 6 men vattenbytena höjer pH så numera ligger det rätt stabilt på 6.5
Skulle gärna vilja komma ner till 6.0 men frågan är bara hur man löser det på ett smidigt och effektivt sätt. Har fullt med rötter i liksom eklöv på botten och torv i filtret. Får samtidigt effekten att vattnet blir the-färgat, vill inte ha det mörkare än vad det redan är, snarare klarare. Kom på tanken att tillsätta regnvatten (lätt att komma på idag när det smattrar mot taket), surare vatten men samtidigt får man ju med allsköns föroreningar och bakterier om man har otur. Får nog undersöka vidare

Spanade in pizzerians fisksoppa igår. 5 stora hajmalar är allt som återstår i det allt grönare karet utan grus på botten och helt utan inredning. Antar att alla skalarer, guramis och små oscar(ligister) fått stryka på foten? ...eller blivit foder. Märkligt det där med pizzerior och akvarium.

Lördag och livet rullar vidare , väntar bara på att trollen skall lägga sig så man kan ramla ihop i soffan. Hoppas på att vårsolen skall föra med sig energi!

I övrigt anser jag att Stenungsund borde få en egen akvarieaffär under 2008.