Ni har väl inte missat den nya såpoperan, S_sunds sjukhus?!

En kort resumé- S_sund själv låg länge och vred sig i hög feber innan han frisknade till. Vi minns alla den starka scenen där han långsamt fick satt sig upp och satte ner fötterna på golvet medan vinden blåste i sjuksystrarnas böljande långa hårsvall och Dr Gustav med ett brett leende förklarade att han hittat rätt medicin.

I dagens avsnitt!
Grabben vaknar under natten med magsjuka och därefter kravlar sig frun till läkaren, ännu en stilig ung läkarstudent som styr upp verksamheten bland de gamla läkarna som fastnat i fördommar och rutiner. Dr Magnus hittar inte mindre än två anledningar till att ge starkt penicillin och nu skall snart även frun komma på fötter igen.

Missa inte fortsättningen- S_sunds sjukhus!

Ja hjälp, vilken circus.

Vi har inget flyt just nu, extra spännande blir det när läkarna påpekar chansen att vi skall smitta varandra nu eftersom det är olika bakterier och antibiotikan i sig sätter ner immunförsvaret.

Tror jag skall skrapa en trisslott och hoppas på 25´000kr i månaden i 25 år!

Tur att man är så pigg också efter veckan, kom hem tog en macka och lade mig i sängen. (För att titta på fiskarna givetvis ) ... ...

Helgen kommer att gå åt till återhämtning... den här helgen också.

Inte blir man piggare av att läsa saker som detta, http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyh...icle1700648.ab
Blir ju bara orkeslös och matt.

Eller också är det överdos av friskluft? Blåste 35m/s i byarna här idag, betydligt mer än när den där stormen SMHI pratade om i en vecka drog förbi.

För övrigt önskar jag att Stenungsund får en egen akvarieaffär under 2008!