Tillbaka i gruvan, åter i selen, på plats i ekorrhjulet-kalla det vad ni vill, gick till jobbet idag efter drygt en vecka i sjuksängen.

De flesta var förvånade över att jag kom, "Jösses vad du ser risig ut, borde inte du varit hemma ett par dagar till?" Tack för den

De blev glada över att jag kom trots allt och helt fel hade de väl inte, borde nog varit hemma idag också- var tanken på plånboken som piskade mig samt ett oroande telefonsamtal igår eftermiddag. Verkar som om det tagits en del beslut i projektet över mitt huvud. När är borta dansar på bordet.

Läkaren som borde ringt igår fick jag jagat upp idag, hon ljög rakt ut och sa att hon hade ringt igår och att det inte var hennes fel att jag inte varit hemma... men jag var hemma. Hela dagen och inga inkommande samtal har registrerats. Försök inte med mig...

Läkaren skällde lite på mig tyckte också att jag borde varit hemma idag...och imorgon... men så blir det inte. Nu är det fullt fart framåt, mängder av saker som ligger på skrivbordet som borde gjorts förra veckan!

Annars allt lungt, fick SMS ifrån Thailand att vädret var varmt och ölen kall .... åter igen sån där information som jag inte behöver veta!

Stort postrån i Göteborg i natt vilket gav minimal postutdelning här hemma idag men min nya rakapparat kom i alla fall!
Nu kanske man slipper se ut som grabbarna i ZZ-top?

Försök till bankrån precis på andra sidan Tjörnbroarna igår också, verkar vara många som har svårt att få pengarna att räcka till i januari?

Nu skall jag rasa ihop i en ömklig liten snörvlande hostande hög och försöka samla de små krafter som finns så man överlever morgondagen. Krafter som bäst samlas framför en varulvsfilm i soffan!

Tyckte förresten inte ni också att Per Moberg var bäst på gårdagens Guldbaggegala? Så där kaxig vill jag också bli!

För övrigt tycker jag att Stenungsund borde få en egen akvariebutik under 2008.