"Nu kan det ju i alla fall inte bli värre"... Nä, det var ju en snäll tanke. En avbiten tand och en mystisk sjukdom som vägrar släppa greppet, vad kan bli värre?

...bortsett ifrån att rakapparaten går sönder alltså?
Får väl bli till att skaffa talibanskägg nu då? Borde kunna få ett godkännt talibanskägg framåt...sisådär...pensionsåldern eller så .
Inte för att skägget inte växer alltså för det gör det, växer så det knakar...lite här och där. Med en pappa som har helskägg kan man ju undra varifrån man ärvde "här-och-där" -genen?

Nåväl, ny apparat beställd- länge leve webben och jag ringde och pratade med vårdcentralen igen imorse. Sjuksyster skulle gå igenom mitt "fall", låter som en TV-deckare?, med läkaren och höra av sig igen. Höra av sig "alldelles strax" sade hon...avslutade sedan med "kanske kan dröja fram till lunch".

Klockan var 8 när jag pratade med dem, behöver jag säga att de inte har hört av sig ännu?

På jobbet var jag tydligen eftersökt i alla fall, talade med en kollega som hävdade att vår projektledare höll på att bli galen. Han hade tydligen desperat uttryck "Kommer han aldrig mer tillbaka?!" angående mitt nedsläckra kontor med den lilla gula post-it lappen på dörren "SJUK".
Kul att veta att man är saknad.

Alla fiskarna verkar må fint liksom räkorna, ännu en som ömsat skal... eller också har den gått och blivit albino och därefter dött? ...nä, jag tror på skalömsning.

Knipsade av en mängd stängelväxter i karet i sovrummet härom dagen, de växer så det knakar (lite som skägget alltså...faktum är att när det börjar knaka i takt och barnen samtidigt går i den knakande trappan då får man nästan ha hörselskydd här hemma! ). Hela dygnet efteråt jag varit på växterna bubblade det ur de avknipsade stjälkarna, små, små luftbubblor med jämna mellanrum. Var lagom rogivande att ligga i sängen och titta på!

Faktiskt varit utanför dörren idag! Fyllde på mat vid fågelbordet och nu kan man njuta av våra vänner ifrån vardagsrummet igen. Brukar ha dagligt besök av 4-5st nötskrikor, en rödhake som har sitt revir på vår tomt(!), ett duvpar, lite talgoxar och blåmesar samt en nötväcka. Har man tur dyker även ekorren upp!

Att gå två gånger upp till baksidan med fågelfrö var nog dagens kraftansträngning. Tröjan blev alldelles fuktig ...dags att ta en dusch och sjunka ner i soffan. Undrar egentligen hur sent läkare äter lunch?

För övrigt önskar jag att Stenungsund får en akvariebutik under 2008.