...och fortfarande ingen ljusning. Ligger fortfarande på över 39grader och jag tillhör de där känsliga varelserna som känner av att jag har feber när temperaturen stigit till 37,2 istället mot mina normala 36,7-36,8 (kallblodig, jag vet...likt en ödla...ni minns väl tv-serien "V"? )

Har inget minne av när jag var sjuk så här länge senast. Nyårshelgen 1994-95 kanske då jag hade lunginflammation men jag har nog aldrig varit hemma ifrån jobbet så här länge. Känns inte alls bra, minns när jag flera år i rad inte hade en enda frånvarodag...innan man började VAB:a i tid och otid alltså

Det skulle vara då jag låg hemma med virusbaserad hjärnhinneinflammation, 12-13 veckor med mega extrasuper duper ultra starka värktabletter, sov middag 1-1½ timma om dagen och inte gick utan för dörren på veckor i sträck. Men då var jag ju föräldraledig så det räknas inte .
Tillhör dem som brukar passa på att vara sjuk när jag ändå är ledig, har semester och dyl. så inte företaget skall drabbas...jag är såååå plikttrogen (tvivlar starkt på att chefen läser bloggar på en akvariesite men kan aldig veta).

Nog om sjukeländet, kul att så många gav gårdagens inlägg "godkänt". Ibland hade det varit spännande att veta hur många som läser inläggen...hur många läsare våra bloggar har? Fanns det inte en sådan funktion i de gamla dagböckerna (den långa serien om Sommartorpet som några kanske minns)

För er som INTE uppskattar att läsa mellan raderna och att försöka klura ut vad jag egentligen svamlar om så får jag väl förtydliga det där med resan. Vi bestämde väl oss, tillsvidare, att vi är nöjda med det huset vi har och att vi, hela familjen, är i behov av en resa. Komma bort och bara rå om varandra. Hitta tillbaka till en del som glömts bort och hitta nytt att bygga vidare på.
I september bär det därför av två veckor till Turkiet, Side och Pegasus World. Så enkelt var det

Angående de simmande familjemedlemmarna har ligisten i TV-rummet, den nya algätaren fått byta kar. Han bor numera hos Sebrafiskarna och Guramina på kontoret. Tyvärr gick inte den stora slöjstjärten att rädda utan algätaren hade helt föstört hans fenor och hela stjärten saknade fjäll. Dystert tyvärr.
Flyttat i tre tiger-snäckor till de små slöjstjärtarna istället.

Räkorna i köket verkar må bra även om de inte visar någon som helst tecken på rom som hos så många andra. Agazzasi honan har hittat en grotta hon tycker om och hanen dansar för henne varje kväll (ni hörde väl Johan Rheborg på idrottsgalan om varför män dansar?).

Idrottsgalan ja... hatar galor, har inget tillövers för idrott men har vi någon mer proffisionell programledare i det här landet än Peter Settman? Sevärt bara för honom men när den dryga skåningen som inte ens vet när hans son är född stegar upp och tar Jerringspriset mitt framför näsan på min kollega då stängdes TVn av på stört.

Kuling ute idag igen, förstår inte. De gångerna presseningen på taket sliter sig är det alltid becksvart och ösregn och har man inte druckit sprit så har man feberfrossa och är så yr att man måste blunda när man klättrar upp på stegen. Är ett under att man fortfarande lever?

Så nu har jag varit uppe mina 20minuter, dags att krypa ner i slafen igen. Sköt om er där ute!

För övrigt anser jag att Stenungsund borde få en egen akvarieaffär under 2008!