Så var man tillbaka i ekorrhjulet igen, åter vardag efter två veckors semester.

Inledde dagen med en riktig klassiker. Samma ögonblick som man slängde benen över sängkanten grep en frysande känsla tag om mig... vad har jag för lösenord på jobbdatorn? Ett par sekunder så -pop- dök det liksom bara upp ifrån ingenstans! Fortsatte vanliga skall-till-jobbet/dagis-morgon stressen tills man kom fram till jobbet.
"Wrong password or username. Please try again"
Stavade jag fel? Öhhh, eller var det så här? Eller så här? Eller... nähä
Datorn, sin vana trogen, låste ju sig rätt fort och så fick man lyfta telefonen till IT-avdelningen som den värsta nybörjaren.
"He, he, jag har haft semester och har visst glömt bort mitt lösenord."

I övrigt var det mesta sig likt, massa mail att gå igenom (var kommer alla mail ifrån? Alla har ju varit lediga?) och det dröjde ända fram tills halv tolv innan man var totalt utråkad och längtade hem till julledighet igen. Tur att det bara är sisådär 50 veckor kvar till nästa gång.
Extra kul när man får reda på i fikarummet att två av killarna på jobbet skall vara lediga tre respektive fyra veckor i februari för att åka till Thailand. Det borde vara förbjudet att berätta sådant?

Julen har dansats ut med besked här hemma och alla tomtar, nissar och granar är utflygna. Välkomna tillbaka i slutet av året!

Har lite problem med trycket i värmesystemet här hemma. Har satt in några extra ventiler och tillbringat en del tid i pannrummet under julledigheten för att felsöka. Verkade först som om det läckte vatten någonstans och att det bara var att byta rören , eftersom alla värmeledningar i bottenplan ligger ingjutna i betongplattan (järnrör och huset byggt 1968) så var det ganska vanligt fick jag reda på... varför berättade ingen sånt när man köpte hus?
Nu verkar det dock lite ljusare, kanske är det inga trasiga rör ändå? Kan vara expansionskärlet (ett med mottryck nere i pannrummet) som bråkar, är inte helt kass men eventuellt är mottrycket för lågt så att systemet tappar trycket varje gång Pelle har eldat. Tar hellre byte av exp.kärl för under en tusenlapp jämfört med att bygga om hela nedervåningen och byta alla rör för åtskilliga tiotusentals kronor. Man kan ju alltid hoppas!

Förstår ni lägenhetsägare vad ni missar nu när ni inte har hus? Tänk vad kul vi andra har som ligger sömlösa på nätterna och tänker på läckande tak och blöta bottenplattor

Ni inser väl dessutom att den dagen vi skall sälja huset kommer bloggen att raderas och tyvärr, kan inte hjälpas, måste nog döda er som läst den. Sorry


Hinner inte mer idag, en viss ciklid har satt fart på mig. Skall se om inte jag också kan uppdatera akvariumen inlagda på min profil. Något som nog kommer ta lite tid...

Hmm en dag skall jag nog skriva hela mitt inlägg med enbart smileys

I övrigt anser jag att Stenungsund borde få en egen akvariebutik under 2008!