Oj, redan fredag? Undrar vem det är som tar alla mina dagar?

Sorgsen dag imorgon...men samtidigt en glädjens dag! Skall håva upp fisk och imorgon bitti blir det besök hos Kent i Nol.
Första besöket där som känns vemodigt. Skall lämna ett tjugotal Malawi.

Roligare när man åker därifrån, skall befria Lenmar ifrån ett antal malar. De kommer passa sååå bra här hemma!

Tänk så det kan gå, ena dagen Malawi, andra SA... och allt bara för att familjen råkade bli sjuk en vecka så man fick tid till att toksurfa på Z-pet!? Extra märkligt om man lägger in det faktum att jag i två år tjatade om mitt stora blivande Malawikar och nu i våras blev det inköp av stort kar och BTN-bakgrund... bara för att några månader senare byta skepnad till en sydamerikansk regnskog.

Är ju inte så att fiskarna inte har skött sig, snarare så att jag utvecklats, söker större utmaningar och så förstås... det absolut roligaste med den här hobbyn är ju faktiskt att planera och bygga om, släppa i nya fiskar och skapa det perfekta karet. När det väl är färdigt så är det ju inte alls lika kul att faktiskt ta hand om det!
Jag kan ju inte vara den enda som känner så?

Nåväl, nu skall det tömmas vatten och letas fram påsar till morgondagens äventyr. Operation "Afrikanska rensningen".

...fast man kanske skulle skaffa andra afrikanska ciklider? Viktoria ciklider är ju snyg....
Där avbryter vi tankegångarna och återvänder till verkligheten, nu får det vara nog med dumheter, vem vet snart blir man väl så tokig att man går och skaffar ett extra kar bara för att ha räkor i?!

I övrigt anser jag att Stenungsund borde ha en egen akvarieaffär.