Julafton verkar komma tidigt i år, i alla fall för somliga av oss. Verkar vara naturens hårda lagar som råder här inne, den enas olycka den andras lycka!

Själv tillhör jag, den här gången, de lyckliga och det verkar som om man kommer att få lite tillökning i karen inom ett par dagar. Lovar somliga läsare att de kommer att få det vääääldigt bra.

Blir lite mer konfunderad av somliga andra läsare? *retas*
Någon som kommenterar min smaskiga pastasås med rödvins och gräddinkokt nötkött med "jammi" väcker ju ingen större uppmärksamhet MEN om någon kommenterar Discusar med "jammi"?! Man måste ha rätt gott om discus hemma innan man börjar tillreda dem i köket eller... uuuu osmakligt, till och med för att vara i min blogg!
För övrigt skulle man kunna se hela det här lilla stycket som ett uttryck för min frustration över att jag inte fick någon äpplepaj...eller kola...eller lussebulle!

Kan meddela alla supporters om att målet är uppsatt, det skall bli ett andra SA-kar och Malawisarna skall ut. Ligger ute annons nu så om någon är sugen på fina Malawicilider så

Som en andra information till alla snälla själar därute så är familjen mer eller mindre frisk. En dag till så kan vi nog hänga ner sjukhusskylten för den här gången!

Sov gott alla Z-människor.

För övrigt anser jag att Stenungsund borde ha en egen akvariebutik!