Så, då var man tillbaka vid datorn igen. Vi fick bara göra en akututryckning in till lill-tjejen då hon (återigen) hostade så hon kaskadspydde!

Vi börjar få bra rutin på det här nu, hon har alltid haft väldigt lätt för att spy, så nu ligger hon återigen i sängen. Nyduschad med renbäddad säng, tvättmaskinen är igång och golven avtorkade.

Är en riktig sjukstuga här för tillfället. Är bara grabben som är frisk, körde faktiskt iväg honom till dagis imorse trots att vi andra tre var hemma. Kändes som om smittorisken var mindre där än hemma!

Frun blev dålig i lördags och fick "krypa" till läkaren igår morse med nästan 40-graders feber. En långt gången halsfluss och början till dubbelsidig öroninflammation.
Dottern är tokförkyld, har feber och som sagt, spyr lite då och då när det blir för slemmigt i halsen.
Själv är jag frisk...nästan . Var hemma idag för att ta hand om de andra men frågan är om inte de har tagit hand om mig? Förkyld, febrig och sååååå trött...

Lär ju bli hemma imorgon med, känns som om vi får försöka ta hand om varandra.

För övrigt kan jag ju meddela att våra 30 nyinköpta Kardinaltetror numera är nere i två... Skalarerna däremot är mätta och belåtna. Undrar om det finns något samband?

Efter tips på min "Massmord på Kardinaler"-tråd har jag börjat titta lite på alternativa tetror men det är ju egentligen Kardinaler vi vill ha! Får se hur vi löser det...

För övrigt anser jag att Stenungsund bör ha en egen akvariebutik!