Shoppa för Kung och Fosterland!

Jepp det har jag verkligen gjort den här månaden. Ny bil, nytt akvarium, ny slimline bakgrund, massa nya rötter o växter o sand och idag var det dags igen!

Beställde en bakgrund till vårt nya Juwel Vision450, en BTN Rocky 160x60, kommer inom en vecka har jag blivit lovad.

Köpte en hel del fisk också. 30 Kardinaltetror, tog de "stora" men skalarerna tyckete inte de var stora nog. Ett par stycken tetror slets bokstavligen i stycken direkt trots att skalarerna fått mat TRE gånger innan jag släppte i kardinalerna.... En slukats heltill fruns stora fasa. Ja, ja vi får se hur många som överlever. Målet är 20, då blir det 40st totalt.

Köpte dessutom en Gibbo och en L-087 (wow vad snygg!, men man måste viska, frun o barnen tycker de ser läskiga ut )

Till karet i kontoret blev det 20st Sebrafiskar, 4st Blå marmorgurami och 4st guld/gula. Fina färger tyckte vi men killen i affären tyckte att man skulle passa sig så ingen tog illa upp?!?!?! VADÅ!? Hur kan det vara rasistiskt att ha blåa och gula fiskar i sitt akvarium???????? Det är ju tyvärr sådana korkade uttalanden som gör att vissa icke rumsrena partier får fler sympatisörer.

Såå skall lugna mig. Djupa andetag....

Skall bli kul med bakgrunden nästa vecka! Skall köpa några gurami till också,det såg väldigt tomt ut där nere. Och jag kommer att köpa GULA och BLÅA oavsett vad de tycker!

Jakten på fina Cory fortsätter för övrigt.

Nu är det helg och imorgon skall jag på barnkalas, möblera om o plantera i "Gurami-karet" och bara ligga o titta på hur skalarerna kalasar på det vackra kardinal-stimmet.

För övrigt anser jag att Stenungsund borde ha en egen akvarieaffär!