He he ...

Precis hemkommen ifrån en shoppingrunda i stora staden Götelaborg! Och var åker man först...? Herkules Zoo!

Har (äntligen) inhandlat ny bakgrund till "Sydamerika-karet", Juwel Rio 400 där Kardinaltetrorna och Skalarerna står för det dominerande inslaget.

Blev en Slim-line Röd (gneist), tror att det kan passa bra till den nya planerade inredningen (mycket rötter och en del andra trevligheter). Skall bli riktigt kul att göra om det karet, har verkligen sett ut som ett katastrofområde sedan Juwels svarta bakgrund havererade fullständigt. BTN som varumärke borde ju trygga för att det är en bättre kvalité på den nya kan man tycka.

Hela karet skall nu "bara" tömmas, flyttas till sovrummet (hmm undrar om jag och frun är överens om det ännu eller om man helt sonika skall flytta in karet när hon inte är hemma?! ) den nya bakgrunden skall monteras och därefter börjar det roliga med helt ny inredning inklusive helt ny sand/grus.

Egentligen har jag lust att dra igång genast, typ hålla på med det hela natten och ringa till chefen imorgon och ta semester MEN... det blir det inte. Har bestämt mig, och lovat, att montera taket i den nybyggda sk. salongen först.

Andra positiva nyheter är att sonen önksar sig ett eget akvarium i födelsedagspresent! (Visserligen 7 månader kvar och mycket kan hända tills dess men ändå! ) Är bara ett problem... Han vill ha räkor i det! Förrädare! Tigerräkor skall det vara, helst skulle han vilja ha hälften Tigerräkor och hälften Lejonräkor . Tror jag får ta ett snack med tjejligan (även kallad galna-fruntimmrernas-Hoya och räk-klubb) och se om de kan fixa fram några Lejonräkor.

I övrigt anser jag att Stenungsund borde ha en egen akvariebutik...alternativt att Herkules Zoo helt enkelt flyttar till Stenungsund!