Tänkte bara tala om vad man kan göra en dag som denna när solen skiner ifrån en klar himmel!

Idag blir det till att jobba halv-dag om inget oförutsett dyker upp. Jag är väl den enda som har lugnt på jobbet just nu? Följer bara branchens enkla regler- ingen arbetsorder som jag kan skriva min tid på -inget jobb! I övrigt är det spännande att se alla hundratals entrepenörer som far omkring som arbetsmyror över fabriken och mitt bland dem dessa väldiga kranbilar som sträcker sig upp mot himlen. Men som sagt, jag har det lugnt, nästan för lugnt.

Lugnt på jobbet och alltför mycket som borde göras hemma. Klippa gräs, slänga sju tusen miljoner (har inte räknat alla men det låter som en rimlig siffra ) ikea-kartonger och göra rent akvarium. Imorgon blir det till att packa väskor, packa om, plocka ut och packa igen. Vad mycket saker man måste ha med sig när man reser med barn! Tidigare när vi varit iväg på semester med barnen har vi ju haft tillgång till bilen (och vi har ju av den orsaken köpt en STOR bil ) och den har vi ju fyllt till bristningsgränset varje gång ämnat vara hemifrån mer än 12 timmar. Blir lite skillnad när man är begränsad till flygets regler om bagage.

Skall bli spännande att resa med barnen men samtidigt lite nervöst. 2st som har tröttnat på att sitta still efter 10minuter och en liten tjej som skriker höga C i 200dB när hon inte får som vill är ju verkligen det perfekta resesällskapet på en 5timmar lång flygresa! Hoppas de blir trötta och somnar!

Söndag åker vi iväg alltså, Side i Turkiet (jag har packat ner några splitterskyddsvästar, i övrigt får vi väl hoppas att PKK håller sig lugna några veckor).

Hoppas på en veckas skön semester med sol bad och god mat och dryck . Kan man sedan få till en och annan sovmorgon, lite shopping och två barn som håller sig i skinnet åtminstone korta stunder då och då, japp då blir det en toppen semester!

För övrigt anser jag att Stenungsund borde ha minst en stor akvariebutik!