Ett litet utdrag ifrån en annan dagbok...

"Kära dagbok, förra året bytte jag ut alla mina fönster mot dyra tre-glas-lågenergi-fönster. Den här veckan ringde en man från firman som installerat fönstren och han påpekade att dom gjort jobbet för ett helt år sedan men ännu inte fått betalt.

Ok, bara för att jag är blondin så betyder det inte att jag automatiskt är dum.
Så jag berättade för karl´n vad hans snacksalige försäljare sagt för ett år sedan, nämligen att efter ett år så har de här fönstren betalat sig själva.

Och hallå, det har gått ett år nu!

Det blev tyst i andra änden av tråden så jag lade på. Han ringde inte upp igen. Han kände väl sig dum!"



Tänkte jag skulle använda mig utav samma filosofi längre fram när det är dags för oss att skaffa pellets-brännare.

Fick rätt rolig post igår! En inbjudan till en klassfest, finns ju ett antal företag som inte ägnar sig åt något annat än att anordna klassfester. Det visade sig att det nu gått 15år sedan jag slutade 9:an......15år!? Och vart tog de åren vägen?!

Hoppas att det blir någonting utav festen och att alla gamla kompisar (de andra struntar jag i ) har möjlighet att komma. Vi var ett skönt gäng som gick i samma klass redan från förskolan och upp till 9:an, det kom till några i ettan och några till i 4:an. Sedan på gymnasiet så splittrades vi och idag har jag bara kontakt med två (men vi har känt varandra sedan vi var 3år så oss splittrar man inte så lätt!)

Igår fixades det och donades det med Malawi-karet. De blev så glada! Facinerades över vilka trotjänare mina bägge Fluval4-filter är. Otroligt egentligen att de fungerat helt felfritt i så många år. En annan sak man lägger märke till varje gång man gör rent ordentligt i karet är mängden små sklettdelar i gruset . Djungelns lag som råder där verkligen! Hela tiden nya kaxiga hanar som växer upp och vill skaffa sig ett eget revir. Vet att de bor trångt och att det nu gått ett år sedan jag lovade dem ett nytt större kar. Snart...snart... (hoppas jag!)

Dagens väderrapport ifrån Side (Turkiet)
+32°C sol, badtemperatur +29°C och i natt var det klarhimmel och +26°C.
1½ arbetsdag kvar, sedan 1½ dag hemma till att packa innan det är dags att sätta sig på flyget för en veckas skön semester! (Hoppas bara att man hinner tillfriskna lite mer innan dess, just nu är samtliga snuviga!)

I övrigt anser jag att Stenungsund borde ha en fin-fin akvariebutik!