Frun hade varit och hämtat tapetkataloger igår så vi satt länge och väl och bläddrade fram och åter medan vi diskuterade och funderade.

För oss är det viktigt att det blir en helheltslösning och att det hellre får ta lite längre tid (vilket väldigt många, framförallt äldre verkar störa sig otroligt mycket på?!) så länge som resultatet blir tipp-topp! Vill att hela huset skall gå i harmoni vad gäller stil och färger, bortsett ifrån de tre sovrummen som är mer personliga.

Frågan gällande tapeten till köket var mest hurvida man skulle vara lite feg (varför börja nu? ) och följa trenden i rummen intill eller bryta av lite fast ändå med en färg och stil som går ihop med det andra.

Låter det krångligt? Inget mot var det var för oss som var med!

Har dessutom klubbat igenom ett nytt projekt i familjerådet! Ett nytt akvarium i hallen, ett inbyggt akvarium i en garderob som kommer att bli det första man ser när man kommer upp från trappan, kommer även att se det ifrån nya köket. Inser att man måste ha världens snällaste fru!

Frun avstår ifrån en stor del av sin garderob för ett nytt akvarium. Man kan ju undra vad haken är? För det kan väl aldrig vara så att hon blivit lika akvarietokig som jag?!

Kastade upp (ja alltså, har inget med illamående att göra!) ytterligare en bit innertak men hann inte så långt eftersom stora delar av kvällen tillägnats tapeterna. Städade undan skåp, verktyg och wellpapp till förbannelse för att skapa en gång ifrån balkongdörren till köket samt lite tom golvyta i köket. Våttorkade av det värsta på nya köksgolvet och jisses vad fint det blev! Ett helt annat lyster, längtar tills man kan städa på riktigt och verkligen kan få se hur det skall se ut (har haft en grå matt hinna av fog och betongdamm tidigare).

Idag på förmiddagen kommer våra nya rostfria-varor.... måste väl heta så?! Om de är vita heter de ju vitvaror! Skall bli spännande att se hur de ser ut i eftermiddag!

Avslutade dagen med varsin skål färska jordgubbar och satte på TV:n lagom för att se Italiens två mål mot Tyskland. Snacka om att effektivisera sitt tv-tittande. Istället för att se två timmar tittade vi tre minuter och fick ändå se allt spännande som hänt.

.......