Det känns ju som om man är 70år fyllda!
Öm och stel i hela kroppen. Värk i leder och konstant trött. Önskar man hade haft ett resevdelslager att plocka ifrån.
- En ny nacke tack
Det hade ju varit framsteg á la 2000-talet!

Värken i nacken vill inte gå över riktigt och har nu övergått till axlar, nacke bakhuvud . Är väl bara att inse att man börjar bli gammal och skralltig? Har ju trots allt passerat 30 så....

För det kan väl aldrig vara så att min kylskåpssmidiga och kontorsvältränade kak- och bullsugna kropp har lite svårigheter att orka med renoveringen hemma?! ....Om så är fallet så vägrar jag att inse det!

Nog med klagosången...
Hela köket är fullt med wellpapp och det är nu mer kaotiskt än någonsin! Till och med gått så långt att jag tycker det är dags att städa!
Hoppas det går över!

Köket dök ju upp igår och en stackars chafför konkade och bar i sommarhettan och bar upp alla kartonger till köket, totalvikt drygt 700kg fördelat på en hel massa bruna kartonger! Han var lite småsvettig när han åkte vidare.

Verkar som om en del saker saknas (givetvis) men i det stora hela ser det lovande ut. Fick hjälp igår att montera ihop en hel massa skåp och ikväll får det bli till att kasta upp innertaket så att vi sedan kan hänga upp väggskåpen. Kul när det börjar hända saker och man börjar se resultat!