Godmorgon alla!

Vilken underbar morgon, kan ju inte bli annat än på gott humör en dag som denna?
Tillbringat natten ute hos svärföräldrarna, åt frukost i deras kök och tittade ut genom panoramafönstrerna och ut över det spegelblanka västerhavet 10m utanför huset. Klarblå himmel och ett gnistrande solsken, idag kommer det att bli rejält hett! Kakelsättaren håller på med köksgolvet, skall lägga klinkersplattorna idag så det luktar apa i hela huset hemma. Därför vi flydde!

Var hemma igår efter jobbet och såg hur fint det blivit efter flytspacklandet. Var bara att följa rullgruset ifrån ytterdörren och hela vägen upp till köket. Det finns inte en enda sak i hela huset nu som inte är täckt av en tunn grå hinna. Konstaterade att vi nog gjutit rätt bra trots allt för det blev inte så högt som jag varit rädd för, grabbade tag i tandborsten och for iväg!

Märkligt att det skall vara så svårt att komma ut över broarna. Alla dessa bad-djäv ........

Frun o svärmor var iväg på jobb så det var egentligen därför jag flydde hemifrån, fick befria svärfar ifrån våra små troll! Fick en snabb uppdatering utav sonen hur många gånger de cyklat, badat och åkt gummibåt. Idag är det nog krabbfiske som gäller.

Hade semester hela kvällen, satt i soffan o tittade på TV och drack några kalla. En mycket intressant naturfilm om Vietnamns regnskog...satt hela tiden och hoppades att de skulle hitta några fina fiskar i alla vattendrag de klampade omkring i men allt de letade efter var ormar och grodor?

.....Hur var det nu med den där cellen?
Svärföräldrarnas hus är en föredetta polisstation! De har behållt (fast byggt om!) den gamla fyllecellen där det numera är gästrum. Ståldörren med matlucka och tittglugg finns kvar liksom ringklockan och ordningsreglerna.

Är det närmaste att sova i en cell jag kommit... vad tror ni egentligen om mig?