...jag skrev i bloggen senast.
Vad har hänt på den tiden då?
Jo, det är nämligen så att jag har både tröttnat rejält på foto och funnit tjusningen med den igen. =)

I somras/höstas var det en riktig dipp i mitt fotointresse och jag plockade inte fram kameran oftare än kanske en gång i månaden. Vid den här tiden löptränade jag en hel del och tyckte inte att jag hade tid med fotograferingen.

Någon gång runt september/oktober bestämde jag mig för att sluta larva mig och kontaktade en yrkesfotograf som jag kom bra överens med och började assistera honom vid fotograferingar och även en del vid redigeringen av bilderna. Det är otroligt lärorikt att bara vara med duktiga fotografer, andas och prata (inte teknik) utan fotografi. Det har kostat några arbetstimmar från mitt vanliga jobb men inget som inte går att ta igen nu till våren.

Jag kan verkligen rekommendera att lära från en yrkesverksam om du vill lära dig mer om fotografi, leverans och tidseffektiv redigering.

Vad händer nu?
Jag tänker delta i fototävlingen här på zoopet för att jag tycker jag har lite bra idéer framöver som jag tror ni kommer att gilla.
Jag har gjort om min hemsida till en mer blogglik variant som jag måste börja uppdatera oftare. Gå gärna in och kika på det som finns om ni inte redan gjort det.
Vi har skapat ett nytt forum för Bollmora akvarieklubb på deras hemsida som är öppet för allmänheten. Det har blivit en ny design på deras sida och jag hoppas få till det som jag vill ha det inom en snar framtid.

*edit*
Just det. Jag har startat upp ett litet växtkar hemma. Här kommer bild.
Bifogade filer